Jurčević: Zadovoljan sam polusezonom

Kapiten Viteza

Jurčević: Zadovoljan sam polusezonom

Vitez je polusezonu u Premijer ligi BiH okončao na 11. poziciji, a zadovoljan prvim dijelom bio je i kapiten kluba Mladen Jurčević. 

"Što se tiče ove polusezone jako sam zadovoljan. Iako se govorilo da smo slabiji nego prošle sezone, ja tvrdim da nismo. To smo demantovali na terenu jer u prvih 15. kola skupili smo više bodova nego lani" izjavio je Jurčević, te dodao:

"Što se tiče pojačanja, nadam se da će to biti prava pojačanja ako uprava bude smatrala da su nam potrebna. Svima nam je cilj isti da ostanemo u ligi, a ja sam uvjeren da ćemo to uraditi. Navijači se ne trebaju brinuti ni za budućnost našeg kluba, jer uz nogometaše koji su izašli iz našeg pogona poput Šantića, Kafadara, Livančića i Jurčevića itekako imamo budućnost, a njihovo je da još treniraju i dokažu se treneru" dodao je Jurčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.