Jure Pejić iz Travnika u Vitez

Vitežani slažu momčad za nastavak sezone

Jure Pejić iz Travnika u Vitez

NK Vitez, lider Prve lige Federacije BiH, koji se bori za ulazak u Premijer ligu počeo je polako slagati momčad za početak drugog dijela sezone.

Novi igrač Vitežana je dvadesetjednogodišnji veznjak Jure Pejić koji je u prvom dijelu sezone nosio dres premijerligaša Travnika.

"U Vitez sam došao kao slobodan igrač i mislim da u svom izboru za promjenom sredine nisam nimalo pogriješio. Vitez je dobra ekipa, imaju sjajne uslove i dobru momčad. Ja se nadam da ću svojim dobrim igrama i zalaganjem pomoći svom novom klubu kako bi svi zajedno ostvariti cilj, a to je ulazak u Premijer ligu"

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.