Jurgen Klopp se oglasio oko mogućeg preuzimanja reprezentacije Njemačke
FOTO: EPA

Low odlazi na ljeto

Jurgen Klopp se oglasio oko mogućeg preuzimanja reprezentacije Njemačke

Haris Zilić

Nakon 15 godina na klupi reprezentacije Njemačke, Joachim Low je odlučio da je vrijeme za odlazak i nove izazove, te je saopštio da će napustiti selektorsku poziciju nakon Evropskog prvenstva koje se igra ovog ljeta.

Mediji u Njemačkoj su odmah počeli sa špekulacijama ko bi mogao doći na mjesto Lowa, a prvi pik je bio Jurgen Klopp, međutim trener Liverpoola je odmah odgovorio na ova pisanja.

"Ne. Skoncterisan sam na Liverpool. Imali smo tešku sezonu. Na ljeto se moramo konsolidovati i vidjeti kako dalje. Joachim je odradio veliki posao sa Njemačkom i ko god bude novi selektor, imat će težak zadatak. Ja sebe tu trenutno ne vidim", rekao je Klopp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi