Jurić: U Srebrenik se idemo nadigravati, nemamo šta izgubiti

Napadač Pogrmeča

Jurić: U Srebrenik se idemo nadigravati, nemamo šta izgubiti

Nakon dvije pobjede u posljednja dva kola, nogometaše Podgrmeča u okviru 20. kola Prve lige FBiH za vikend očekuje teško gostovanje kod Gradine iz Srebrenika.

Napadač Podgrmeča Ivan Jurić ističe da njegov tim s punim samopouzdanjem putuje u Srebrenik, gdje će pokušati napraviti povoljan rezultat.

"Očekuje nas teško gostovanje, ali ja vjerujem u svoj tim i nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat. Zahvaljujući posljednjim pobjedama, podigli smo samopouzdanje i u Srebrenik se idemo nadigravati. Realno gledajući, nemamo šta izgubiti", kazao je Jurić za SportSport.ba.

Sanjane u borbi za opstanak svakako ohrabruje odlična forma Jurića, koji je svojim golovima Podgrmeču donio bodove iz Mostara, te iz prošlosedmične utakmice sa Iskrom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.