Jurić završio igračku karijeru

Jurić završio igračku karijeru

E. Škorić

Ivan Jurić odlučio je reći zbogom nogometu nakon 17 godina profesionalne karijere. Hrvat će, ipak, ostati u Genovi, gdje će voditi mladu momčad.

34-godišnji Jurić je danas potvrdio talijanskim medijima kako se oprašta od nogometa nakon 17 godina. Ali, hrvatski bivši reprezentativac će i dalje ostati u Genovi, gdje će na klupi juniorske momčadi zamijeniti Lucu Chappina.

"Genoa je bila sjajna prema meni, tretirala me stvarno dobro i otvorila mi nove mogućnosti. Prekinuti karijeru je uvijek teško, posebno psihološki. I zato je dobro, ako je moguće, nastaviti raditi u nogometu", rekao je Jurić.

Karijeru je Jurić počeo u Hajduku, a potom je igrao u Sevilli, Albaceteu, Crotoneu i Genovi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.