Jusić: Za opstanak nam je potrebno jedinstvo svih Zeničana

Kapiten Čelika za SportSport.ba

Jusić: Za opstanak nam je potrebno jedinstvo svih Zeničana

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik od sutra kreće s pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi. 

U prostorijama kluba sutra u 11 sati novi (stari) šef struke Nedim Jusufbegović će izvršiti prozivku igrača, a biće predstavljen i novi Upravni odbor kluba na čelu s predsjednikom Selvedinom Šatorovićem.

Zeničane na proljeće očekuje težak zadatak i borba do posljednjeg kola za opstanak u ligi. Kapiten Čelika i stub odbrane Emir Jusić istakao je zadovoljstvo što se u posljednje vrijeme dešavaju pozitivne stvari oko kluba, te se nada da zajedno sa svojim saigraćima na proljeće može dostići deficit od šest bodova za ekipom Metalleghea.

"Drago mi je što su stvari u klubu krenule s mrtve tačke, sutra je prozivka igrača i drago mi je što ćemo pripreme krenuti an vrijeme što je veoma bitno. Naravno da na postojeći igrački kadar trebaju pojačanja u svim linijama.Moramo nA proljeće biti mnogo bolji nego u prvom dijelu sezone, imamo rezultatski deficit koji je svakako nadoknadiv, zato se moramo dobro pripremi za nastavak sezone, gdje će svaka utakmica biti od presudnog značaja u borbi za opstanak" ističe Jusić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veliko pojačanje za igrače u nastavku sezone će biti povratak navijača na Bilino polje.

"Svakako da će nam dobro doći velika podrška navijača, veoma je tužno igrati pred praznim stadionom i svim ekipama koje dođu u Zenicu, znatno je lakše igrati, kad nemaju pritisak s tribina. Moramo sada svi disati ko jedan, za opstanak u ligi nam je potrebno jedinstvo svih Zeničana, odnosno onih kojima je crno-crvena boja u srcu.Prvo kolo već imamo najtežeg protivnika, aktuelnog prvaka i lidera ekipu Zrinjskog, nadam se da će Bilino polje 25.februara biti puno, te da će se tom utakmicom nogomet  i NK Čelik an velika vrata vratiti na bh.scenu" kazao je za SportSport.ba kapiten Emir Jusić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi