Jusufbašić novo pojačanje Metalleghea

Jajčani se pojačali u napadu

Jusufbašić novo pojačanje Metalleghea

Redove Metalleghe BSI pojačao je iskusni 29-godišnji napadač Sabahudin Jusufbašić.

Jusufbašić je u bogatoj karijeri nastupao za nekoliko premijerligaških klubova kao što su Travnik, GOŠK ili Vitez, a značajan dio karijere proveo je i na prvoligaškim terenima gdje se istakao kao jedan od najefikasnijih igrača.

"Nakon raskida saradnje sa Zvijezdom smatram da je najbolji izbor bio dolazak u Jajce. Poznajem trenera kao i većinu novih saigrača a sa nekima od njih sam i ranije dijelio svlačionicu. Jajce zaslužuje da ima stabilnog prvoligaša a ja se nadam da ću svojim igrama opravdati dobijeno povjerenje", istakao je Jusufbašić.

Debi pred jajačkom publikom Jusufbašić će imati u subotu kada na Mračaj stiže Rudar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi