Jusufbašićev prvjenac, Selamović za pobjedu

Sloboda u finišu slomila otpor Banovićana

Jusufbašićev prvjenac, Selamović za pobjedu

U drugoj pripremnoj utakmici, po izuzetno hladnom vremenu, fudbaleri tuzlanske Slobode savladali su Budućnost iz Banovića sa 2:1. 

Gosti su prvi došli u prednost eurogolom Muhameda Mujića, koji je sa 25 metara naciljao rašlje gola golmana Irfana Fejzića.

Sloboda je potom preuzela inicijativu, prijetila preko Krpića i Kapića, a izjadnačenje je stiglo u  36. minuti kada je prvjenac u crveno-crnom dresu postigao Sabahudin Jusufbašić.

Slično kao u Gunji, u drugom dijelu igrao je posve drugi tim, a Slobodi je pobjedu u 87. minuti  donio Mirnes Selamović.

Za Slobodu su u prvom dijelu igrali: Fejzić, Efendić, Moranjkić, Salihović, Mehidić, Husić, Omić, Jusufbašić, Krpić, J. Mujkić i Kapić. U drugom dijelu priliku su dobili: Hadžić,  Mehanović, Kuduzović, Huseinbašić, Čejvanović, A. Mujkić, Selamović, Musić, Jahić, Pršeš i  Halilović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.