Jusufbegović: U svakoj utakmici želja je pobijediti

Vukovi pred derbi kola

Jusufbegović: U svakoj utakmici želja je pobijediti

Olimpic će osokoljen visokim trijumfom nad Leotarom u prvom kolu sutra gostovati na Bilinom polju.

U duelu dva kluba koji su se u prošloj sezoni do posljednjeg kola borili za izlazak na evropsku scenu, ulogu favorita će zbog prednosti domaćeg terena imati domaći tim, ali trener Vukova Nedim Jusufbegović priželjkuje dobru igru te u konačnici i pozitivan rezultat za Olimpic.

“Nema sumnje, Čelik je kvalitetan i motivisan protivnik, čija je najveća prednost to što su u odnosu na prošlu sezonu ostali gotovo pa kompletni. Poznajemo se dosta dobro, tajni nema, tako da priželjkujem kvalitetnu fudbalsku predstavu u lijepom ambijentu kojem će, nadam se, svojom igrom i ponašanjem na terenu doprinijeti i igrači Olimpica. U svakoj utakmici moja želja je pobijediti, tako je i ovog puta,” poručio je Jusufbegović.

Strateg Olimpica zbog povrede neće računati na Islamagića, dok još uvijek papirologiju nisu kompletirala pojačanja iz Srbije i Slovenije, Nedim Durić i Amar Rahmanović. U kombinaciji za meč naći će se i Miloš Vidović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.