Jusufbegović zadovoljan: Trijumf je potpuno zaslužen

Velež je ponovo na pobjedničkom kolosijeku

Jusufbegović zadovoljan: Trijumf je potpuno zaslužen

Imao je Nedim Jusufbegović razloga za zadovoljstvo nakon današnje utakmice u Trebinju. 

Drugi gostujući trijumf u nizu upisali su njegovi izabranici, ovog puta uvjerljivim rezultatom 4:0.

„Dobro smo kontrolisali utakmicu od prvog minuta i mislim da smo na kraju sasvim zasluženo pobijedili. Posrećilo nam se da na vrijeme postignemo drugi gol nakon čega je ova mlada ekipa Leotara potpuno pala i otvorila nam prostor za još pogodaka. Mi smo taj poklon iskoristili i poentirali još dva puta. Sve u svemu zaslužen trijumf, protiv protivnika koji je uprkos nezavidnoj situaciji bio korektan. Od srca im želim da ostanu u društvu najboljih,“ izjavio je Jusufbegović.

Dragan Spaić nije bio raspoložen za detaljniju analizu utakmice. Leotar je doživio šesti poraz u nizu koji im je ostavio male izglede da i u narednoj sezoni igraju u elitnom bh. rangu.

„Pokušali smo izjednačiti, dali smo sve od sebe, ali smo nažalost primili drugi gol nakon kojeg je sve palo u vodu. Neiskusna ekipa je nakon toga pala i do kraja nam nije bilo spasa,“ kratko je kazao je Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.