Jusufbegović: Zaslužili smo ovaj bod

Olimpic neporažen na Grbavici

Jusufbegović: Zaslužili smo ovaj bod

Adnan Beganović

Po prvi put u Premijer ligi Olimpic je uspio ostati neporažen u duelima sa Željezničarem. Izabranici Nedima Jusufbegovića večeras su na Grbavici ostavili srce na terenu i na kraju su zasluženo došli do boda.

"Iskreno, Željo je bio mnogo dominantniji, bilo je teško izdržati pritisak, pogotovo u drugom dijlu, no uspjeli smo i zbog toga smo zaslužili bod", istakao je trener Olimpica, Nedim Jusufbegović, nakon susreta i dodao:

"Željezničaru čestitam na korektnosti. Imali su Plavi više prilika, no i mi smo u par navrata opasno zaprijetili iz kontri i polukontri. Sada smo u borbi za Evropu i učinit ćemo sve da se plasiramo u Evropsku ligu. Pokazali smo i večeras kvalitet i ovi rezultati nisu slučajni. Niko nas nije nadigrao u posljednjih deset utakmica i to dovoljno govori i onašoj kvaliteti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.