Jusufbegović: Zaslužili smo pobjedu

Karačić zadovoljan i sa bodom

Jusufbegović: Zaslužili smo pobjedu

Olimpic je remizirao na svom stadionu na Otoci sa ekipom Širokog Brijega rezultatom 0:0.

Trener Vukova sa Otoke Nedim Jusufbegović nakon susreta bio je samo djelomično zadovoljan, smatrajući da je njegova ekipa zaslužila pobjedu s obzirom na prikazanu igru.

"Mislim da smo, pogotovo u drugom dijelu, bili bolji protivnik. Stvorili nekoliko dobrih prilika, ali ponovo nam je zakazala realizacija. Da bi se pobijedila ekipa kakva je Široki realizacija mora biti bolja. Čestitam svojim igračima na igri jer smo zaslužili pobjedu. Momci su dali sve od sebe i to ne samo na ovom utakmici već u kompletnom prvenstvu", rekao je Jusufbegović.

Njegov kolega na klupi Širokog Branko Karačić nije bio nezadovoljan bodom, iako je njegova ekipa prepustila naslov jesenjeg prvaka Željezničaru.

"Mi smo došli Olimpicu, koji je u formi, sa par rovitih i bez nekoliko igrača iz prvog tima. Mučili smo se i patili, a mora se reći da je Olimpic bio kvalitetniji. Mi smo sa bodom zadovoljni. Bili smo prvi dug period i sada smo sa dva remija izgubili naslov jesenjeg prvaka. Međutim, to ćemo nastojati popraviti u proljetnom dijelu prvenstva", rekao je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.