Juve će pokušati dovesti Forlana

Prema pisanju La Gazzetta dello Sport

Juve će pokušati dovesti Forlana

Kako piše La Gazzetta dello Sport, Juventus će u januarskom prelaznom roku pokušati dvesti napadač Atletico Madrida, Diega Forlana Caraza.

Torinski div je već duže vrijeme u portazi za napadačem, a na meti se nalaze mnoga imena, no Beppe Martotta je Diega Forlana okarakterisao kao broj jedan.

Generalni menadžer Stare dame ima dobre odnoste sa Atletico Madridom još od pregovora oko Tiaga.

Marotta još posmatra člana Catanie Maxi Lopeza i igrača Palerma Mauricija Pinillu, te je očigledno kako želi dovesti zamijenu za Amaurija.

Vjerovatno će Juventus morati prodati neke igrače kako bih doveo nova imena, a kao prvi na izlaznim vratima je Momo Sissoko za kojeg su zainteresovani mnogi klubovi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.