Juve dovodi Gignaca?
Foto: EPA

Traže napadača

Juve dovodi Gignaca?

Edmir Škorić

Čelnici Juventusa žele da dovedu novog napadača, a moguća opcija je sjajni Andre-Pierre Gignac.

Gignac već nekoliko sezona igra na visokom nivou u Marseilleu, pa je možda vrijeme za neke nove izazove. Interes, kako piše Tuttosport, postoji od strane Juventusa.

Iako Stara dama ima odličnog Carlosa Teveza, jasno da im je neophodan još jedan rasni strijelac za nešto više u Evropi. 

U prilog im ide i to što 28-godišnjem Gignacu ističe sljedećeg ljeta ugovor s Marsielleom. Kako Marseille nije u mogućnosti da udovolji zahtjevima igrača, postoji mogućnost da ga pošto-poto proda u januaur ili će u protivnom Gignac kao slobodan igrač, na kraju sezone, birati novi klub.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.