Juve dovodi Zunigu besplatno sljedećeg ljeta

Kada mu istekne ugovor

Juve dovodi Zunigu besplatno sljedećeg ljeta

Edmir Škorić

Napolijev nogometaš Juan Zuniga mogao bi po završetku aktuelne sezone preći u redove Juventusa.

Talijanski mediji pišu kako će Juventus pokušati da nagovori Zunigu da ne produži ugovor s Napolijem.

Kolumbijski reprezentativac se snažno povezivao sa Starom damom ovog ljeta, ali obzirom da mu ugovor ističe sljedećeg, pokušat će čelnici kluba iz Torina osigurati besplatan dolazak. 

Sky Sport Italia tvrdi da će Antonio Conte, trener Juventusa, radije pričekati 12 mjeseci i bez naknade dovesti Zunigu, nego sada platiti 10 miliona eura, koliko predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis zahtijeva za 27-godišnjaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti