Juve ima najveće šanse da dovede Piazona

Brazilac želi obući dres torinskog giganta

Juve ima najveće šanse da dovede Piazona

Brazilski tinejdžer, član Sao Paola, Lucas Piazon je na meti brojnih engleskih velikana, međutim njegova želja je da zaigra u dresu Juventusa.

Piazon žele mnogi klubovi, a najveće interesovanje je pokazao Chelsea. No, najveće šanse da dovede "novog Kaku", kako je prozvan, ima Stara dama sa kojim je 16 godišnji Brazilac odradio jedan trening.

"Nadam se da ću preći u Juventus. To je jedan od najvećih klubova na svijetu i ponosan sam što postoji mogućnost da postanem njihov igrač", rekao je Piazon, dodavši:

"Moj san je zabijati golove i činiti navijače sretnim. Upoznao sam neke igrače. Pozdravio sam se sa Felippe Melom i Amaurijem, a slikao sam se sa Del Pierom.

Juventus se nada da će mu biti dovoljno između četiri i šest miliona eura da se dogovori sa Sao Paulom, dok bi Piazon ugovor potpisao u januaru naredne godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.