Juve je uspio Pogbu "ukrasti" Unitedu, želi i Januzaja

Juve je uspio Pogbu "ukrasti" Unitedu, želi i Januzaja

Edmir Škorić

Generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta kazao je kako će njegov klub možda probati da dovede talentiranog Adnana Januzaja.

Osamanestogodišnji Belgijanac je zaludio nogometni svijet i o njemu se već sedmicama intezivno piše. Zna se da će David Moyes učiniti sve da ga zadrži, ali i da će drugi klubovi probati da ga "ukradu".

Prošle godine je Stara dama dovela Paula Pogbu kojem je istekao ugovor iz Uniteda, a Francuz je ubrzo postao veoma važan igrač za talijansku momčad. Pokušat će taj 'scenarij' Torinezi ponoviti.

"Da li bi United trebao da se plaši nove situacije slične onoj s Pogbom? Apsolutno. Ne znam ni kako su tada dozvolili da se Pogbi približi kraj ugovora, a da ne produže saradnju. Januzaj ima kvalitet i radi se o igraču koji obećava", riječi su Marotte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.