Juve ne računa na Camoranesija i Poulsena

Dobili zeleno svjetlo za odlazak

Juve ne računa na Camoranesija i Poulsena

Edmir Škorić

Mauro Camoranesi i Christian Poulsen nemaju nikakve prepreke da pojačaju engleske klubove. Naime, Juventus je dao zeleno svjetlo za odlazak oba igrača.

U Torinu se čitavog ljeta radi na velikim promjenama u igračkom kadru. Mjesta, čini se, nema ni za Maura Camoranesija, te Danca Christiana Poulsena.

I navijači Juventusa su izrazili želju da Camoranesi ode iz kluba, a kako nije igrao u utakmici Evropske lige, jasno je da trener Luigi Del Neri ozbiljno ne računa na njega. Camoranesija želi engleski Birmignham i izvjesno je da u narednoj sezoni igra na Otoku.

U najjaču svjetsku ligu mogao bi preći i danski reprezentativac Christian Poulsen, kojeg želi Liverpool. Navodno su već počeli pregovori, što je potvrdio i njegov menadžer.

"Sve će se znati u sljedećih nekoliko dana, u ponedjeljak bi moglo biti i službeno. Poulsen je igrač na kojem inzistira menadžer Roy Hodgson", kazao je Jorn Bonnesen.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.