Juve prihvatio ponudu Wolfsburga za Diega

Prema tvrdnjama italijanskih medija

Juve prihvatio ponudu Wolfsburga za Diega

Edmir Škorić
Teme:

Iako je Diego u par navrata javno izrazio želju da ostane u Torinu, italijanski mediji tvrde da je Juventus prihvatio ponudu Wolfsburga.

Naime, kako navodi Tuttosport, Juventus je prihvatio Wolfsburgovih 16 miliona eura za Diega, pa je brazilski playmaker sve bliži povratku u Bundesligu, gdje je uspješno nosio dres bremenskog Werdera.

"Želim ostati u Juventusu. Ako sam još uvijek tu, onda to znači da i klub ima isti stav", govorio je Diego za Sky Italia nedavno.

"Glasine mi ponekad smetaju, kad su većinom napisane neistine. Ja sam izabrao Juve i on je izabrao mene".

Diego nije oduševio torinske navijače u prošloj sezoni, pa su čelnici Juventusa krenuli u kolektivnu čistku. Čini se da mjesta u "novom Juventusu" nema niti za Diega.

On bi se, kako sada stvari stoje, uskoro trebao pridružiti bh. reprezentativcima Zvjezdanu Misimoviću i Edinu Džeki u Wolfsburgu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.