)
Juve prodaje Tiaga i Grossa da bi doveo Rieru

Juve prodaje Tiaga i Grossa da bi doveo Rieru

Edmir Škorić

Juventus sa novim sportskim direktorom i trenerom želi ponovo na staze stare slave. Najavljeno je dosta kvalitetnih pojačanja, a posljednji u nizu "linkovan" sa Starom damom je Liverpoolov igrač sredine terena Albert Riera.

Albert Riera se prošle sezone pokušavao izboriti za startnu postavu  Redsa, a bivši trener Rafael Benitez nije mu davao previše prostora za igru. Španski reprezentativac je još ranije najavljivao odlazak sa Anfielda.

Njegova nova destinacija mogao bi biti Juventus, a transfer ovisi o tome hoće li Torinezi prodati veznjaka Tiaga i braniča Fabio Grossa madridskom Atleticu.

28-godišnjeg veznjaka bi u Torinu, po svemu sudeći, mogli dovesti za 7 do 8 miliona eura. Osim Juventusa, Riera je interesantan njemačkim klubovima Hamburgu i Stuttgartu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti