Juve se pokušava riješiti Diega

Brazilac se vraća u Njemačku?

Juve se pokušava riješiti Diega

Edmir Škorić
Teme:

Prema pisanju Calciomercata, torinski Juventus pokušava se, najbolje rečeno, riješiti Brazilca Diega.

Brazilski playmaker u Juventus je prošog ljeta stigao iz bremenskog Werdera za nešto više od 24 miliona eura. No, Diego nije imao sezonu iz snova na Olimpicu, te se čini kako ga se u Torinu žele riješiti. Diego bi, po svemu sudeći, mogao biti dio tala u ponudi italijanskog kluba za neke od igrača.

Calciomercato piše kako su čelnici Juventusa pokušali dovesti Sergio Aguera iz madridskog Atletica, tako što su davali Diega uz dio novčane ponude. Ipak, taj transfer nije realizovan, pa se nagađa kako će se Diego vratiti u Njemačku.

Predstavnici Juventusa su se, navodno, već sastali sa kolegama iz minhenskog Bayerna, u pokušaju da Diega uključe u posao koji bi Torinezima donio potpis Riberyija i(li) Schweinsteigera. No, taj sastanak nije donio neke veće rezultate, pa su se Talijani navodno sastali sa predstavnicima HSV-a, budući da su u Hamburgu izrazili želju da dovedu 25-godišnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.