Juve spremio 10 miliona eura za Krasića

Juve spremio 10 miliona eura za Krasića

Edmir Škorić

Torinski Juventus polako ali sigurno gradi kvalitetnu momčad za narednu sezonu. Prema pisanju Tuttosporta, Stara dama bi mogla svoje redove pojačati srbijanskim reprezentativcem Milošom Krasićem.

Miloš Krasić imao je sjajnu sezonu u dresu moskovskog CSKA, pa stoga ne čude interesi Manchester Uniteda, Juventusa i drugih evropskih velikana za reprezentativcem Srbije.

Juventus je, navodno, spremio ponudu od 10 miliona eura za 25-godišnjaka, dok u Moskvi žele 15 miliona eura. Krasić je jedno vrijeme bio blizu prelaska u minhenski Bayern, te je izvjesno da će ovog ljeta napustiti CSKA.

Cijena bi se srbijanskom reprezentativcu mogla dosta povećati nakon što se okonča Svjetsko prvenstvo. Novi Juventusov trener Luigi Del Neri koristi 4-4-2 formaciju i traži igrača koji bi se uklopio u sistem njegove igre.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.