Juve učinio prvi korak za dovođenje Aguera

Juve učinio prvi korak za dovođenje Aguera

Juventus je učionio prvi korak kako bi u svoje redove doveo Sergija Aguera, potvrdio je Atletico Madrid.

Atleticu je došlo pismo od Juventusa u kojem se raspituje za Aguera, ali ponude još uvijek nije bilo.

Gil Marin, potpredsjednik Jorgandžija, rekao je da argentinski napadač neće otići za sumu manju od one koja stoji u klauzuli.

"Primili smo pismo od Juventusa prošlog ponedjeljka i oni žele pegovarati oko transfera. Nisu još poslali ponudu. Kako god, neće biti popusta na 45 miliona eura, koliko i stoji u klauzuli", rekao je Marin.

Marin je također istakao da Aguero može preseliti u bilo koji klub koji ponudu 45 miliona eura, osim Real Madrida.

"Nemamo namjeru pregovarati sa Realom. Perez mi je dao riječ da neće pokušati da dovede igrača. Aguero može u svaki klub koji ponudi sumu iz klauzule, ali ne u Real".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije