Juve želi tandem Chiellini - Lucio

Juve želi tandem Chiellini - Lucio

Edmir Škorić

I dok Inter dogovara uslove novog ugovora s Lucijom, brazilski stoper nalazi se na listi želja brojnih klubova.

Ovog ljeta nekoliko klubova smatra Lucija idealnim pojačanjem. Manchester City i Chelsea su potencijalni kupci njegovog ugovora. U redu za njegovim potpisom, piše Sky Italia, nalazi se i Juventus. Generalni direktor Stare dame Beppe Marotta pomno prati situaciju na Giuseppe Meazzi.

Lucio bi, smatraju u Torinu, činio idealan stoperski tanmder sa Giorgijom Chiellinijem. Inače, Brazilcu je do isteka ugovora ostalo manje od godinu dana.

Inter još uvijek ima priliku zaraditi nešto od njegovog transfera, u protivnom bivši igrač Bayera narednog ljeta kao slobodan igrač može tražiti novi klub.

33-godišnji Lucio za Inter je odigrao preko 60 utakmica, a njihov član je od 2009. godine, kada je došao iz minhenskog Bayerna.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.