Juve želi vratiti Cristica

Juve želi vratiti Cristica

Edmir Škorić

Domenico Cristica Genoa želi zadržati, dok igrač ima mogućnost pregovarati sa Juventusom oko novog angažmana. No, njegov menadžer tvrdi da će on, ipak, na kraju ostati.

Cristico je bliži da ostane u Genovi, nego prelasku u Juventus, mišljenja je njegov menadžer Sandro Gedda, iako još ništa nije isključeno.

"Genoa vjeruje u Cristica i mislim da ga žele zadržati. Prije nekoliko mjeseci bilo je nekih razgovora o razmjeni igrača, navodno u Genou bi došao Raffaele Palladino. Ali, obje ekipe će pregovarati opet na kraju sezone", dodaje Gedda.

Podsjetimo, Cristico je za 5.5 miliona eura na ljeto iz Torina pređau u Đenovu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.