Juventus bez Contea i u Ligi prvaka

Juventus bez Contea i u Ligi prvaka

Midhat Šljivak

Nakon što je suspendovan sa klupe Juventusa u narednoj sezoni Serije A, trener Stare dame Antonio Conte, neće voditi ekipu ni u Ligi prvaka jer ga je i FIFA suspendovala u narednih deset mjeseci zbog učestvovanja u namještanju utakmica.

FIFA je u saopštenju navela kako je potvrdila suspenziju Contea i na sve međunarodne mečeve u narednih deset mjeseci, te Conte neće moći voditi klub niti u jednom takmičenju.

Conte je prošle sezone vodio Staru damu do titule prvaka Italije, a u ovoj sezoni klub sa klupe predvodi tehnički direktor Massimo Carrera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.