Juventus bez Higuaina protiv Atalante

Argentinac se povrijedio

Juventus bez Higuaina protiv Atalante

Argentinski napadač Gonzalo Higuain morat će propustiti polufinalni meč Kupa Italije između Juventusa i Atalante.

Higuain je na prvenstvenoj utakmici protiv Torina zadobio povredu i morao je napustiti teren već nakon 16 minuta igre, a pregledi kojima je podvrgnut pokazali su da će morati određeno vrijeme pauzirati.

Tako će Higuain definitivino propustiti predstojeći meč protiv Atalante, što potvrđuje i to da ga trener Massimiliano Allegri nije uvrstio na popis igrača koji će biti u konkurenciji za meč.

Juventus protiv Atalante na raspolaganju neće imati ni Bernardescija, Cuadrada i De Sciglija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi