Juventus bez problema kod Atalante

Serie A

Juventus bez problema kod Atalante

Edmir Škorić

Juventus je u okviru 12. kola italijanske Serije A kao gost nadigrao Atalantu rezultatom 2:5. Dva gola za Staru damu postigao je Mauro Camoranesi, dok su po jednom strijelci bili Felipe Melo, Diego i Trezeguet.

Stara dama došla je do uvjerljive pobjede u Bergamu. Naime, Juventus je bio bolji od Atalante i lako došao do nove, ukupno sedme, pobjede.

U samo dvije minute Mauro Camoranesi postigao je dva gola, te tako skoro osigurao pobjedu svom timu u prvom poluvremenu. Ipak, Atalanta uspijeva smanjiti preko Valdesa u 52. minuti, a gostima iz Torina dva gola prednosti vraća Felipe Melo.

Ceravolo je u 71. minuti pogodio za novo uzbuđenje na tribinama, a onda su Diego i Trezeguet u samo dvije minute riješili pitanje pobjednika.

Atalanta - Juventus 2:5 (Valdes 51, Ceravolo 71/ Camoranesi 36,37, Melo 55, Diego 85, Trezeguet 87)

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.