Juventus bi i Carlosa Teveza

Juventus bi i Carlosa Teveza

Ostanak ili odlazak Carlosa Teveza iz Manchester Uniteda, kako vrijeme odmiče, sve više liči na sapunicu. Nova epizoda se zove: Juventus.

Torinski je klub, prema pisanju medija u Italiji danas, pokazao interesovanje za argentinskog napadača.

Znam da mu se sviđa Italija, ali do sada nije bilo konkretnih razgovora. Razmotrićemo ponude na kraju sezone“ kazao je agent napadača manchester Uniteda Adrian Alberto Ruocco.

Juventus je pred potpisom Diega iz Werdera, a dolazak Teveza od „Stare dame“ bi napravio respektabilan sastav, koji bi konkurisao za naslov u svim takmičenjima naredne sezone.

„Stara dama“ je, navodno, spremna ponuditi 18 milioan funti za usluge Carlosa Teveza.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije