Juventus dao sedmicu roka Rafi da odluči

Serie A

Juventus dao sedmicu roka Rafi da odluči

Uprava Juventusa dala je sedam dana roka Rafaelu Benitezu da im odgovori da li želi sljedeće sezone voditi „Staru damu“ ili da traže drugog trenera.

Da napomenemo, u januaru je Ciro Ferrara dobio otkaz na klupi Juventusa a na njegovo mjesto je sjeo Alberto Zaccheroni koji će klub voditi do kraja sezone, a onda će uprava pokušati naći drugo rješenje.

Rafael Benitez je već izjavio kako ima četverogodišnji ugovor s Liverpoolom, ali javna je tajna kako Španac čeka rasplet sezone u Premiershipu kako bi donio odluku. Ukoliko Liverpool ne uspije uzeti četvrtu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka skoro sigurno će dobiti otkaz.

Benitez je od vlasnika kluba zatražio da mu dovedu najmanje tri prvoklasna igrača u ljetnom prelaznom roku kako bi se uključio u borbu za naslov prvaka Engleske, ali kako pišu engleski mediji finansijska situacija u Liverpoolu nije takva da se mogu razbacati novcima.

U narednim danima se očekuje reakcija Beniteza, ali je njegov agent već izjavio kako Benitez sigurno ostaje na klupi Redsa i u narednoj sezoni.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije