Juventus i Fiorentina u borbi za Rossija

Da li se Rossi vraća u Italiju?

Juventus i Fiorentina u borbi za Rossija

Šampion Italije Juventus želi dovesti Giuseppea Rossija na posudbu do kraja sezone, ali nisu jedini koji su zainteresovani za napadača Villareala. 

Fiorentina je također zainteresovana za usluge ovog fudbalera rođenog u New Jerseyu. Iz Firence su spremni odmah dati 4.5 miliona eura za usluge napadača, ali vidjet ćemo da li je to dovoljno da Rossi Španiju zamijeni svojom domovinom. 

 

Rossi je karijeru počeo u Parmi iz koje je 2005. otišao u Manchester United. U Unitedu se zadržao dvije godine, a potom je stigao u Villareal. Žuta podmornica sada igra u drugoj ligi, a Rossi je imao mnogo problema sa povredama u 2012., ali to ne spriječava Juventus i Fiorentinu u nastojanjima da angažuju napadača.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije