Juventus ipak želi zadržati Buffona

Juventus ipak želi zadržati Buffona

Agent Gianluigija Buffona Silvano Martina izjavio je da će njegov štićenik najvjerovatnije ostati u Juventusu i naredne sezone.

Nakon što je Juventus ispao iz Lige prvaka ove sezone, Buffon je u nekoliko navrata izjavio da postoji mogućnost da na kraju ove sezone napusti Staru damu.

Engleski klubovi Manchester City i Manchester United odmah su pokazali interesovanje prema reprezentativcu Italije.

Nema ništa novo, osim činjenice da Buffon ima ugovor na još tri godine sa Juventusom. Nisam nikad čuo da će recimo Francesco Totti otići iz Rome ili da će Diego Milito napustiti Inter, pa sumnjam da će to uraditi i Buffon sa Juventusom", rekao je Martina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.