Juventus ne odustaje od Rafinhe

Juventus ne odustaje od Rafinhe

E. Škorić

Italijanski Juventus ne odustaje od namjere da svoje redove pojačaju Brazilcem Rafinhom. Stara dama nada se prodaji Zdeneka Grygere turskom Fenerbahceu, čime bi bili u mogućnosti kupiti Schalkeovog igrača.

Prema pisanju uglednog italijanskog lista Gazzeta dello Sport, Juventus nije odustao od mogućnosti da naredne sezone bude jači za Brazilca Rafinhu koji trenutno igra u Schalkeu.

Naime, prva opcija koja je propala, bila je da Christian Poulsen pređe u redove kluba iz Gelsenkirchena, gdje je i nastupao prije nekoliko sezona. Kako je ta solucija propala, u Torinu se nadaju prodaji Zdeneka Grygere turskom Fenerbahceu.

Problem je u tome što Juventus želi 6 miliona eura, dok Turci mogu izdvojiti samo 4 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.