"Juventus ne razmišlja o prodaji Krasića"

Marko Naletić, agent srbijanskog veznjaka

"Juventus ne razmišlja o prodaji Krasića"

Marko Naletić, agent Miloša Krasića, dao je do znanja da njegov klijent neće napustiti Juventus.

Srbijanski reprezentativac tokom ljeta bio je povezivan sa odlaskom iz redova Stare dame, a Krasićev agent rekao je kako ti navodi nisu bili tačni.

"Ove špekulacije su apsulutno apsurdne. Miloš se osjeća veoma dobro u Juventusu, a i klub ne razmišlja o njegovoj prodaji", rekao je Naletić, dodavši:

"Ne razumijem odakle dolaze te špekulacije. Miloš je fukusiran trenutno samo na narednu utakmicu Serije A protiv Siene".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije