Juventus ne želi prodati Krasića

Juventus ne želi prodati Krasića

Edmir Škorić

Juventus je, navodno, odbacio mogućnost da svog veznjaka Miloša Krasića pusti u Chelsea tokom zimskom prijelaznom roka.

Krasić nije u užim planovima Juventusovog trenera Antonija Contea ove sezone, pa je njegova budućnost predmet čestih špekulacija u posljednjih nekoliko sedmica.

Nedjeljni Krasićev nastup protiv Cagliarija bio je prvi u dresu Juventusa od oktobra prošle godine. Chelsea je pomno pratio njegovu situaciju.

Ipak, prema pisanju talkSporta, Juve neće razmatrati o ponudama koje, eventualno, dođu iz Engleske. Izglednije je tako da srbijanski reprezentativac ode na posudbu u Lazio do kraja sezone.

Osim za Krasića, Chelsea je zainteresovan za Edena Hazarda, belgijskog veznjaka iz Lillea, kao i nekolicinu drugih igrača.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.