Juventus pomno pratI Rafinhu

Čeka se samo prava ponuda

Juventus pomno pratI Rafinhu

Edmir Škorić

Juventus je, navodno, spreman ponuditi 12 miliona eura Schalkeu za Brazilca Rafinhu.

Stara dama želi kupiti bočnog igrača, a još od ljeta njihova želja je omaleni Rafinha, Brazilac koji nastupa u njemačkom Schaleku. I sam Rafinha je juče izrazio želju da napusti Gelsenkirchen i karijeru nastavi u Madridu (Real) ili Juventusu.

Torinezi su spremni krenuti u pregovore s klub iz Gelsenkirchena, a najmanja vrijednost igrača je 12 miliona eura. No, lako bi se moglo dogoditi da Rafinha iz Schalkea ode i za duplo manji iznos, pa bi u tom slučaju Juventus bio najizglednija destinacija, dok se "iz drugog plana" priključuju madridski Real i AC Milan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.