Juventus ponudio 8 miliona eura za Rafinhu
Rafinha primarni cilj Juventusa

Stara dama ne odustaje

Juventus ponudio 8 miliona eura za Rafinhu

E. Škorić

Italijanski list Corriere dello Sport u utorak je izvjestio kako je Juventus odustao od Brazilca Rafinhe, no čini se da su iz Torina u Gelsenkirchen poslali ponudu tešku 8 miliona eura, pa je 23-godišnjak još uvijek primarni cilj Stare dame.

Jučer je italijanski Il Corriere dello Sport pisao kako je Juventus odustao od Rafinhe, te kako će na tu poziciju pokušati dovesti Fabio Grossa iz Lyona. Ipak, po pisanju uglednog njemačkog Bilda, na adresu Schalkea stigla je ponuda iz Torina.

Navodno, na Delle Alpiju očajno žele dovesti pojačanje na poziciji desnog beka, a Rafinha je njihov prvi izbor. Ponuda od 8 miliona eura stigla je na vrata Gelsenkirchena. No, to bi moglo biti nedovoljno, obzirom da su iz Schalkea istakli kako Rafinha košta 11 miliona eura.

Visoko rangirani igrač Brazila i Schalkea već je izrazio želju da napusti klub, a osim Stare dame u svojim redovima želi ga i Milan. Doduše, Rossonerima je trenutna briga kako se riješiti Massimo Odda. Bliži se i kraj prelaznog roka, pa je sve manje vremena da 23-godišnji Brazilac na kraju, ipak, završi u redovima Juventusa ili Milana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.