Juventus poslao ponudu za Forlana

Juventus poslao ponudu za Forlana

Juventus je poslao službenu ponudu Atletico Madridu za Dijega Forlana. Ponuda iznosi 15 miliona eura, barem tako piše ugledna Gazzetta.

Juventus je još ljetos želio dovesti najboljeg urugvajskog igrača, ali ga Atletico nije pustio. Međutim, kako je Urugvajac sve nezadovoljniji stanjem u madridskom klubu, uprava Atletica je počela razmišljati da ga proda i na njemu dobro zaradi.

Zbog loših rezultata u posljednje vrijeme, a prije svega zbog katastrofalne igre protiv Herculesa u zadnjem kolu, uprava Atletica je danas pozvala na sastanak trojicu kapitena, Dijega Forlana, Sergija Aguera i Antonija Lopeza.

Jesu li ćelnici Atletica s Forlanom govorili i o Juventusu, još se ne zna, ali prema informacijama iz izvora oba kluba vrlo je lako moguće da najbolji igrač Mundijala u Južnoj Africi dođe u Juventus.

Juventus je ostao do kraja sezone bez povrijeđenog Fabija Quagliarelle, a trener Luigi Del Neri nije zadovoljan igrama Vincenca Iaquinte i Amaurija. U klub je prije nekoliko dana stigao 32-godišnji Luca Toni, a ukoliko ne dođe Forlan Juventus će pokušati dovesti Alberta Gillardina iz Fiorentine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.