Juventus poslao ponudu za Jovetića
Foto: EPA

Crnogorac blizu Stare dame

Juventus poslao ponudu za Jovetića

Midhat Šljivak

Prvak Italije, torinski Juventus, poslao je ponudu Manchester Cityju za crnogorskog napadača Stevana Jovetića.

Prema navodima italijanskih medija, Stara dama je poslala ponudu vrijednu 18 miliona eura za 25-godišnjeg napadača Građana.

Juventus bi do kraja sezone doveo Jovetića na posudbu za dva miliona eura, te bi ga na kraju sezone mogli otkupiti za dodatnih 16 miliona.

Prvak Italije bi po ponudi bio obavezan otkupiti Jovetića na kraju sezone, ako bi Crnogorac do kraja sezone odigrao više od 10 utakmica.

Jovetić je ove sezone postigao pet golova u 12 nastupa za Građane.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije