Juventus pratio Rolanda

Na utakmici Seville i Porta

Juventus pratio Rolanda

Juventus je pratio Rolanda, defanzivca Porta, prema navodina La Gazzetta dello Sporta.

Skauti Stare dame su bili među više od 20 predsatvnika vodećih evropskih klubova na utakmici Seville i Porta u okviru Evropske lige.

Predsatvnici torinskog kluba bili su impresionirani izvedbom Rolanda. No, to nije prvi put da su pratili 25-godišnjeg stopera.

Rolando ima ugovor sa Portom do 2014. godine u kojem stoji odštetna klauzula od 30 miliona eura. Međutim, teško je da će Bianconeri ponuditi više od 20 miliona za reprezentativca Portugala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.