Juventus pratio Rossija i Soriana

Na utakmici između Napolija i Villarreala

Juventus pratio Rossija i Soriana

Juventus je poslao Fabia Paraticija da posmatra Guiseppea Rossija i Brunu Soriana u sinoćnjem duelu Napolija i Villerrala u okviru Evropske lige.

Paratici, pomoćnik generalnog direktora Juventusa Beppea Marotte bio je prisutan San Paolu gdje su pomenuta dva tima odigrali bez golova.

Rosi, talijanski napadač, već duže vrijeme se nalazi na radaru Stare dame. Govorilo se da je torinski klub prošlog ljeta poslao ponudu Žutoj podmornici, koja je dobijena.

Ugovor sa Villarrealom ga veže do 2015. godine, a siguro je da neće biti jeftin. Španski klub je u januaru odbio ponudu Tottenhama tešku 35 miliona funti.

Što se tiče Soriana, on je moguća zamjena za Momu Sissoka koji se nije uspio izboriti za mjesto u prvom timu kod Del Nerija. Njegova vrijednost se procijenjuje na 15 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.