Juventus pregovara sa Pirlom

Juventus pregovara sa Pirlom

Milan, kako stvari stoje, neće ponuditi Andrei Pirlu produživanje ugovora, tako da će iskusni veznjak na ljeto napustiti San Siro.

Pirla žele mnogi klubovi, a jedan od njih je i Juventus koji je navodno već počeo pregovore sa 31-godišnjim Talijanom.

"Milan neće ponuditi Pirlu produživanje ugovora i Juventus je već počeo pregovore. Marotta je jako zainteresovan za njega i zato je htio što prije početi pregovore koji će biti detaljniji u junu", rekao je izbor blizak torinskom gigantu.

Problem bi mogla biti Pirlova plata, koja trenutno iznosi 3.5 miliona eura po sezoni, a prelaskom u Torino morao bi se odreći jednog miliona.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije