Juventus se pojačava iz Uniteda

Stara dama želi Nanija

Juventus se pojačava iz Uniteda

Midhat Šljivak

Prvak Italije, torinski Juventus, namjerava na posudbu u januarskom prelaznom roku dovesti portugalskog fudbalera iz redova Manchester Uniteda Luisa Nanija.

Portugalac dolaskom Davida Moyesa na klupu Crvenih đavola ne dobiva puno prilike za igru, pa se često spominje njegov odlazak s Old Trafforda. 

Juventus želi pojačanja u zimskom prelaznom roku, a namjeravaju do kraja sezone na posudbu dovesti Luisa Nanija, sa mogućnošću kupovine na kraju sezone. 

Engleski mediji navode kako postoji mogućnost da u zamjenu za Nanija bude uključen i crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić, koji je ranije bio interesantan aktuelnom prvaku Engleske.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.