Juventus želi Barzaglija

Stoper Wolfsburga se vraća u Italiju?

Juventus želi Barzaglija

Edmir Škorić

Andrea Barzagli bi se mogao vratiti natrag u Italiju. Naime, stoper Wolfsburga našao se na meti Juventusa.

Italijanski Tuttosport piše kako bi Andrea Barzagli mogao napustiti Wolfsburg, nakon što je njemački klub angažovao Arne Friedricha iz Herthe, te Simon Kjaera iz Palerma. Oba igrača igraju na poziciji stopera.

Juventus će pokušati iskoristiti ovakvu situaciju, te 29-godišnjeg Italijana dovesti u svoje redove. Barzagli je, podsjetimo, za 14 miliona eura stigao u Wolfsburg prije dvije godine, te je bio jedan od ključnih igrača u osvajanju bundesligaške titule pretprošle sezone.

Barzagli je ranije igrao za Ascoli, Chievo i Palermo. Za reprezentaciju Azzurra je u periodu od 2004. do 2008. godine skupio 25 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti