Juventus želi Ricarda Carvalha

Juventus želi Ricarda Carvalha

Juventus se sprema da u januarskom prelaznom roku dovede defanzivca Real Madrida, Ricarda Carvalha, piše Tuttomercatoweb.

Carvalhu ugovor sa Realom ističe na kraju sezone, tako da bi se Madriđani mogli odlučiti da ga prodaju, jer sljedećeg ljeta od njegovog transfera ne bi dobili ništa.

U Torinu se nadaju da bi mogao doći portugalski stoper, a u sličaju da ne supiju angažovati Carvalha, pokušat je dovesti Rhodolfa iz Sao Paula.

Ranije ovog mjeseca Fenerbahče je iskazao interes za nekadašnjeg defanzivca Chelseaja, koji je u Real Madrid došao 2010. godine za osam miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.