Juventus želi Robbiea Keanea

Kako pišu talijanski mediji

Juventus želi Robbiea Keanea

Prema pisanju talijanskih medija, Juventus će pokušati u januaru dovesti napadača Tottenhama, Robbiea Keanea koji ima iskustvo igranja u Seriji A, naime nastupao je za Inter 2000. godine.

Robbie Keane se vratio u Tottenham 2009. godine iz Liverpoola gdje je imao jednu neuspješnu epizodu, a njegov povratak je puno obećavao. Menadžer Spursa, Harry Redknapp mu je dao kapitensku traku, te ga hvalio, no nije to dugo trajalo.

Odnos između njih dvojice se pogoršao, te je reprezentativac Irske poslan na posudbu u Celtic na tri mjeseca. Ove sezone je počeo samo jednu utakmicu u dresu tima iz sjevernog Londona.

30-godišnji napadač je veoma nestrpljiv da dobije šansu za igru, a to bi upravo mogao dobiti u Torinu, gdje Juventus traga za napadačima kako bi osnažio svoju momčad u januaru.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.