Juventus želi Zvjezdana Misimovića

U Torinu žele osvježiti ekipu

Juventus želi Zvjezdana Misimovića

Juventusu ove sezone ne cvijetaju ruže. Stara dama igra ispod svih očekivanja, pa se u Torinu spremaju ići u kupovinu u narednom prelaznom roku, u pokušaju da osvježe ekipu.

Kao jedna od velikih želja Juventusa pojavio se i naš reprezentativac Zvjezdan Misimović, kojeg u Torinu vide kao sjajno riješenje na sredini terena, javili su engleski mediji.

Upravo je vezni red najrazočaravajući dio ekipe Juventusa ove sezone i čelnici Stare dame će pokušati malo osvježiti sredinu terena. Tako bi klub mogao napustiti Felipe Melo, čije bi mjesto u sredini zauzeo naš reprezentativac i desetka Wolfsburga Zvjezdan Misimović.

Za sada nije poznato da li Wolfsburg ima namjeru uopšte prodavati Misimovića, ali se zna da se ponude Stare dame u pravilu jako teško odbijaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.