Kaboul: Ne bojimo se Cityja

Kaboul: Ne bojimo se Cityja

Defanzivac Tottenhama, Younes Kaboul, uvjeren je u snagu svoje ekipe i smatra da Pijetlovi mogu doći do pozitivnog rezultata protiv Cityja.

"Nemamo nikakav strah od Cityja. To će biti uobičajena ligaška utakmica na strani, a mogu je uporediti sa našom posljednjom protiv Wolverhamptona. Bit će sigurno teško igrati protiv odlično organizovane momčadi, ali mi ćemo dati sve od sebe i pokušati doći do iznenađenja", rekao je Kaboul, te dodao:

"Svi čekaju na taj susret, a mi smo maksimalno pripremljeni. Siguran sam da će gledatelji uživati u nogometu."

Manchester City će u nedjelju na svom Etihadu dočekati momčad Tottenhama. Susret se igra od 14 časova i 30 minuta, a pravdu će dijeliti Howard Webb.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.