Kada je Ibra tu onda Švedska ne gubi
Foto: EPA

Bodrio bivše saigrače

Kada je Ibra tu onda Švedska ne gubi

E. Čaušević

Reprezentacija Švedske sinoć je na domaćem terenu savladala Italiju sa 1:0 u prvom meču baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Iako su Šveđani u baražu dobili najtežeg mogućeg protivnika to ih nije pokolebalo da u prvom meču pokažu da neće tek tako odustati. Domaća selekcija uspjela je da slavi s minimalnih 1:0, te će ovaj rezultat svim silama braniti u revanšu na San Siru koji se igra u ponedjeljak.

Podršku svojim bivšim saigračima s tribima u Štokholmu pružio je i nekadašnji reprezentivac Švedske Zlatan Ibrahimović. Najbolji strijelac u historiji ove države je još jednom pokazao da donosi svojoj selekciji sreću kada je bodri s tribina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije