Kadeti remizirali sa Rusijom

Na početku turnira u Walesu

Kadeti remizirali sa Rusijom

M. Maksimović

U prvoj utakmici kvalifikacijskog turnira za Evropsko prvenstvo U17, izabranici Velimira Stojnića su remizirali sa selekcijom Rusije odigravši susret bez golova.

Utakmica je odigrana na Stebonheath Parku a naši reprezentativci su većim dijelom utakmice uspješno parirali svojim vršnjacima iz Rusije. Naša reprezentacija je utakmicu počela u sastavu Jajalo, Kukavica, Graovac, Šarvan Bilać, Bevab, Krajina, Prcić, Sivišić, Maletić, Zolotić, dok je u nastavku Stojnić izvšio sve tri izmjene.

U posljednjih 18 minuta reprezentacija BiH je igrala sa igračem manje, nakon što je Dino Bevap zaradio drugi žuti karton.

U drugom susretu ove grupe Wales je savladao Island 3:2. Upravo je selekcija Walesa naredni je protivnik naše selekcije za naredna dva dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.